Vă prezentăm o noua serie de tractoare AGT 1060. Tractoarele AGT sunt concepute pentru a facilita utilizatorul să îndeplinească sarcini complexe în agricultură și horticultură. Numeroase caracteristici tehnice le fac, de asemenea, potrivite pentru lucrări de amenajare, lucrări de îngrijire a solului și silvicultură.

Datorită rigidității sale șasiu, care este disponibil în două lățimi, cerc mic de rotire, tracțiune integrală permanentă și un centru de greutate scăzut, sunt, de asemenea, potrivite pentru utilizare în zonele montane. Tractoarele sunt se disting prin poziția de conducere reversibilă „bidirecțională”. Acest lucru permite utilizatorului să completeze controlul asupra direcției de lucru. Noul tractor AGT 1060 are o nouă emisie EURO 5 motor și sistem hidraulic puternic.

Ne-am concentrat pe un exterior modern și am introdus noi soluții practice pentru utilizator. Împreună cu echipa noastră de design, am realizat un design care oferă putere, stabilitate și atracție produs. AGT 1060 este proiectat pentru utilizator. Cabina conducătorului auto reversibilă permite tractorului pentru a împinge sau trage instrumentul, ceea ce face AGT1060 cu adevărat bidirecțional. Scaunul ergonomic oferă utilizatorului un suport excelent – chiar și pe pante abrupte. Dacă doriți un tractor confortabil, versatil, puternic și atractiv, atunci AGT 1060 este alegerea potrivită pentru tine.

MOTOR EURO 5 Puternic și verde

Noul tractor AGT 1060 are un motor turbo diesel KOHLER cu 3 cilindri de ultimă generație care se laudă cu standardul EURO 5. Modelul 1.9-L motorul dezvoltă 56 cai putere și este extrem de eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. AGT 1060 are cuplu de 225 și poate concura adesea cu tractoarele cu peste 70 putere.

Puternic, versatil și sigur

AGT 1060 este „bidirecțional”, ceea ce înseamnă că puteți roti scaunul șoferului și cabina de control cu ​​180°, astfel încât șoferul să aibă o vedere peste legătura din spate cu 3 puncte. Uneltele „montate în spate” pot să devină „montat frontal” în câteva secunde. Acest lucru oferă șoferului viziune perfectă a utilajului și menține tractoarele uniforme. Distribuția greutății este esențială pentru lucrul pe pante abrupte.

Caracteristici

OSCILAREA ȘASIULUI

Șasiul AGT 1060 are oscilație de 15 ° / 15 °, ceea ce înseamnă roțile tractoarelor rămân în contact cu solul în dificultate teren și maximizează aderența și stabilitatea.

FRÂNE HIDRAULICE

AGT 1060 este echipat cu frâne cu disc imersate în ulei pe toate cele patru punți, aceasta asigură o frânare puternică, fiabilă și reduce considerabil povara asupra tractorului și șoferului.

Tractorul AGT 1060 este singurul tractor existent complet proiectat și produs în Slovenia.

TRANSMISIA

Transmisia cu 3 trepte, cu 4 trepte cu navetă oferă 24 de trepte:

12 înainte și 12 invers și capacitatea de a schimba de la înainte pentru a inversa în orice domeniu / viteză cu roata dințată pârghie. Blocare diferențială față și spate cu electro-hidraulică

controlul asigură o tracțiune maximă.

PTO SPATE

PTO-ul AGT 1060 este complet independent de transmisia principală și este acționat de un ambreiaj umed cu mai multe plăci, electronic angajat / decuplat în mișcare printr-un comutator de pe cabina șofererului.

LEGĂTURA ÎN 3 PUNCTE

Legătura puternică în 3 puncte din spate este complet reglabilă cu o latură gama de opțiuni, inclusiv categoria 1, categoria 2, rapidă cuplaje etc.

SISTEM HIDRAULIC

Noul design al sistemului hidraulic pe tractoarele AGT 1060 folosiți pompe hidraulice duble, independente, montate direct pe motorul. O pompă alimentează comenzile hidraulice și a doua pompă alimentează direcția. Cu un maxim standard debit de 33 L / Min (opțional 41 L / Min), versiunea standard este cu o supapă mono-bloc cu 3 bobine. O bobină care controlează cele 3 puncte legătură și două bobine auxiliare cu patru cuplaje rapide. La fel de o opțiune, un bloc suplimentar de supapă poate fi adăugat pentru a furniza un total de 5 bobine cu zece cuplaje rapide

ROȚI

Opțiunile roții pentru standard AGT 1060 sunt:

  • 7,5 x 16
  • 260/70 R16
  • 280/70 R18

ECHIPAMENTUL STANDARD AL TRACTORULUI AGT 1060

SCAUN

Scaunul șoferului proiectat ergonomic este complet reglabil să se adapteze la caracteristicile fizice ale șoferilor. Este poziționat pentru a oferi o utilizare ușoară a comenzilor cu maxim

niveluri de confort și vizibilitate excelentă a instrumentelor și terenul înconjurător.

PANOU DE CONTROL AL PLANULUI DE BORD

Indiferent de direcția de funcționare, controlul AGT 1060 panoul afișează în mod constant toate informațiile / condițiile relevante ale tractorului: ore de funcționare, turație, turația motorului,

RPM PTO, temperatura motorului, nivelurile de combustibil și avertizare lumini pentru puncte de service critice.

ȘTIAȚI?

Agromehanika are ani multi de experiență și o bogăție de cunoștințe, motiv pentru care AGT 1060 este susținut de o Garanție de 2 ani ca standard.

CABINA

Cabina a fost proiectată având în vedere accesul ușor și pentru a oferi o muncă confortabilă asigurând în același timp protecție maximă. Cabina are geamuri convexe, cu față și parbrize spate cu ștergătoare, încălzitor de cabină cu ventilatoare și orificii de reglare, lucru complet reglabil lumini și oglinzi retrovizoare montate lateral. Zi sau noapte și oricare ar fi condițiile meteorologice, cabina AGT 1060 vă ajută să asigurați operatorului menținerea unei vizibilități maxime a instrumentelor și a terenul înconjurător.

LEGĂTURA FRONTALĂ CU 3 PUNCTE

Legătura frontală în 3 puncte este acționată de comenzi plasate convenabil de consola șoferului și permite AGT 1060 pentru a transporta instrumente adecvate la ambele capete. Atât în ​​timpul transportului, cât și la locul de muncă.

Leave a Reply