Politica GDPR – Termenii si conditiile generale privind prelucrarea datelelor cu caracter personal

[A] Prezentare
In baza Regulamentului UE 679 din 2016 (GDPR), BAUMAR TEH SRL avand CUI RO21465270, Nr. Reg. Comertului J40/6319/2007, adresa B-DUL ION MIHALACHE NR 113 B 11 AP 46 SECTOR 1, BUCURESTI , are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati . Protejarea datelor clientilor nostri este importanta pentru noi, toate regulile si procedurile noastre fiind create in acest sens.
Va solicitam sa furnizati datele dumneavoastra doar daca acestea sunt necesare pentru a putea furniza serviciile noastre, facturare, securitatea serviciilor sau obligatii legale si va solictam acordul pentru comunicari de marketing. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator pentru:
1. Indeplinirea contractului, pentru furnizarea si administrarea serviciilor comandate.
2. Interesul legitim al BAUMAR TEH SRL , cum ar fi prevenirea si identificarea eventualelor fraude sau activitati ilegale, imbuntatirea securitatii retelei noatre, imbunatatirea serviciilor oferite, masurarea eficientei campaniilor de marketing derulate.
3. Obligatii legale si care prevad comunicari catre ANAF si alte institutii publice in Baza solicitarii expresa a acestora)pentru indeplinirea activitatilor aferente controalelor autoritatilor, cum ar fi Politie, ANPC, ANSPDCP, etc.
4. In baza consimtamantului dumneavoastra pentru comunicari de marketing. In cazul in care ne-ati oferit consimtamantul dumneavoastra si doriti sa il retrageti, o puteti face oricand din contul de client ), BAUMAR TEH SRL .

[B] Prelucrarea de date cu caracter personal – Date care vor fi prelucrate
1. BAUMAR TEH SRL prelucreaza datele cu caracter personal ale Utilizatorilor, prelucrarea efectuandu-se cu respectarea legislatiei in vigoare, confidentialitatea datelor cu caracter personal si dreptul la viata private fiind garantate.
2. Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul incheierii si executarii Contractului. Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator, vor fi prelucrate in scopul executarii eventualului Contract, respectiv pentru prestarea Serviciilor, facturare si incasarea valorii Serviciilor, relatii cu clientii, verificarea si recuperarea debitelor, orice alte prelucrari necesare pentru buna desfasurare a relatiei contractuale.
Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator vor fi dezvaluite persoanelor juridice, autoritatilor si institutiilor publice abilitate, la solicitarea acestora, in conformitate cu dispozitiile legale.
3. Prelucrarea datelor cu caracter personal în scop promotional (marketing). Datele cu caracter personal furnizate, dar si alte informatii furnizate de Beneficiar, prin prezentul contract (cum ar fi:adresa de e-mail, nr. fax, nr. mobil, nr. telefon fix ) vor putea fi prelucrate de ), BAUMAR TEH SRL cu respectarea drepturilor Utilizatorilor, in special a dreptului de informare si opozitie, in urmatoarele scopuri:
– remarketing
– efectuarea de comunicari comerciale
– comunicarea privind statusul serviciilor prestate la solicitarea clientului sau cand este considerata o necesitate (de exemplu in cazul unei probleme tehnice sau neautorizate) pentru produsele si serviciile ), BAUMAR TEH SRL . Prelucrarea datelor cu caracter personal cu functie de identificare generala. Datele personale cu functie de identificare sunt necesare pentru corecta identificare a clientului/imputernicitului in sistemele de prelucrare ale BAUMAR TEH SRL, pentru realizarea operatiunilor facturare, respectiv cele care sunt necesare sau in legatura cu executarea Contractului.
4.Prelucrarea datelor dumneavoastra in scopul executarii contractului. Prelucram datele pentru facturare si furnizarea serviciilor conexe,
5.Se solicita doar datele care trebuie transmise: Nume, Prenume, Adresa, Tara, Numar de telefon, Adresa de Email, CNP-ului, CNP-ul.
6.Prelucram datele dumneavoastra in scopul trimiterii de newslettere si marketing doar daca va exprimati acordul expres la comanda sau ulterior in contul de client. In cazul acestei prelucrari efectuate in baza acordului furnizat puteti oricand sa retrageti acest acord din contul de client

[C] Drepturile Utilizatorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate | Dreptul de acces la datele dumneavoastra
Va punem la dispozitie contul de client de unde puteti vizualiza datele furnizate catre noi pentru administrarea contului, facturare, furnizarea altor servicii. Pentru a consulta aceste date trebuie sa va logati in contul de client. Daca nu mai aveti acces la contul de client va rugam contactati echipa de suport.
Dreptul de a rectifica datele dumnevoastra
Din contul de client aveti posibilitatea ca oricand sa efectuati modificarile dorite asupra datelor dumneavoastra.
Dreptul la stergerea datelor dumneavoastra
Datele dumneavoastra vor fi sterse la solicitarea dumneavoastra daca acestea nu mai sunt necesare pentru derularea contractului (scopului pentru care au fost colectate) sau nu exista o reglementare in vigoare care sa ne oblige sa pastram aceste date.Astfel documentele financiar contabile trebuie pastrate pe o perioada de 10 ani cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite.
Dreptul de a va opune prelucrarii
Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale. In cazul in care va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra in scopul derularii contractului acesta nu va mai putea fi derulat si indeplinit. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment.
Dreptul de a cere restrictionarea prelucrarii
Aveti dreptul de a cere restrictionarea limitarii pentru verificarea corectitudinii datelor prelucrate.
Dreptul la portabilitatea datelor
Puteti solicita portarea datelor furnizate de dumneavoastra pentru derularea contractului sau in alte scopuri in format electronic.
Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv profilare
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail office@baumar.ro.
Dreptul de a va adresa justitiei sau catre Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

[D] Masuri tehnice pentru securitatea datelor personale
BAUMAR TEH SRL a implementat si implementeaza in permanenta masuri corespunzatoare tehnice si de securitate informationala pentru a preveni divulgarea neautorizata sau ilegala, accesul, pierderea accidentala sau ilegala ,distrugerea sau alterarea, transferul, dezvaluirea neautorizata, accesul neautorizat sau alte daune asupra datelor personale.

[F] Limita de varsta pentru accesarea serviciilor
In baza Contractului de Furnizare de servicii NU oferim servicii persoanelor cu varsta sub 18 ani.